Antena Meniu Search
x

Video "A fost masacru!" Dan Diaconescu susţine că acuzaţiile sunt o "înscenare juridică". Din arestul la domiciliu, îşi pregăteşte revenirea în televiziune

Masacru, înscenare şi linşaj. Dan Diaconescu nu se fereşte de cuvinte mari, după ce judecătorii au decis că va fi cercetat în arest la domiciliu. Poliţiştii au mers deja la vila de lux din Capitală pentru a verifica dacă respectă măsura impusă. Avocatul fostului om de televiziune a contestat deja decizia. Tot azi, Diaconescu a dat o altă ştire-bombă: spune că ar putea reveni curând în televiziune, iar scandalul în care a fost implicat e tocmai pentru a-i închide gura înainte de alegeri. 

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 13:47

Vezi și

Acesta este momentul când poliţiştii verifică dacă Dan Diaconescu respectă măsura arestului la domiciliu. Fostul om de televiziune a primit vestea seara trecută la Judecătoria din Constanţa.

Dan Diaconescu: Nu am dormit de 48 de ore. 

Reporteri: Sunt adevărate acuzaţiile care vi se aduc, domnule Diaconescu?

Dan Diaconescu: Nici măcar una!

Pe acelaşi subiect

Mai odihnit, astăzi, Dan Diaconescu a făcut şi noi declaraţii în faţa jurnaliştilor. 

Dan Diaconescu: Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mai devreme şi pot să fac presă şi politică mai devreme. 

Reporteri: Aţi fost şantajat?

Dan Diaconescu: Din păcate, da!

Reporteri: Cum le-aţi cunoscut pe acele fete?

Dan Diaconescu: Nu le-am cunoscut! 

Reporteri: Cum au făcut rost de acele probe video?

Dan Diaconescu: Nu există nimic din ce vi s-a spus. 

Fostul patron OTV neagă acuzaţiile

Dan Diaconescu neagă acuzaţiile, la fel cum a făcut şi seara trecută. 

Reporteri: Cum vă simţiţi?

Dan Diaconescu: Nevinovat! Complet nevinovat! 

A început rapid să-şi pledeze cauza şi, într-o declaraţie pentru Antena 3, susţine că totul ar fi, de fapt, o înscenare. 

Dan Diaconescu: A fost masacru! Un masacru, un linşaj, dar să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică.

Fostul om de televiziune este acuzat de sex cu minore în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile. Victime ar fi două surori care aveau 15 ani la momentul în care Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ele. 

Reporter: Le cunoştea pe acele fete Dan Diaconescu? S-a întâlnit vreodată cu minorele respective?

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu: Da... bine, se poate spune şi asta, dar nu cunoaşterea în sens biblic, aşa cum susţine Parchetul. 

Dan Diaconescu se va întoarce la meseria care l-a consacrat

Dan Diaconescu a dat azi o altă ştire senzaţională. Se va întoarce la meseria care l-a consacrat.

Dan Diaconescu: S-ar putea să mă întorc în presă. 

Reporter: Veţi deschide o televiziune?

Dan Diaconescu: Şi televiziune, şi cu emisiune. 

În 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat pentru şantaj şi ameninţare. Ar fi cerut o sută de mii de euro unui primar pentru a nu difuza imagini compromiţătoare cu acesta. După trei ani, a fost liberat condiţionat, dar a primit lovitura de graţie: printre interdicţii era şi cea de a nu vorbi la televizor. 

Dan Diaconescu: Cu două trei-zile înainte ca mascaţii să intre peste mine, domnul Murărescu m-a anunţat că interdicţia mea de televiziune şi de alte activităţi s-a scurtat cu un an şi ceva. În mod normal interdicţia mea expira imediat după alegeri, acum interdicţia expiră înainte de alegeri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "A fost masacru!" Dan Diaconescu susţine că acuzaţiile sunt o "înscenare juridică". Din arestul la domiciliu, îşi pregăteşte revenirea în televiziune