Antena Meniu Search
x

Video "A ieşit pe contrasens şi l-a luat TIR-ul". Un tânăr și bunica lui au ajuns cu mașina sub camion, pe un drum din Mureș

Neatenţia şi lipsa de experienţă aproape că i-a costat viaţa pe doi şoferi începători. Maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente cumplite. În judeţul Mureş, pe Drumul Naţional 13, un tânăr de 19 ani, care se afla în maşină cu bunica sa a intrat sub TIR. Iar pe un drum din Botoşani, un alt băiat de 18 ani, care era însoţit de un prieten, s-a izbit în plin de un copac. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Sorin Tanţoş

la 15.06.2023, 08:24

Vezi și

Alarma s-a dat, ieri după-amiază, în jurul orei 15, pe Drumul Naţional 13, din judeţul Mureş. Tânărul de 19 ani se întorcea de la Sighişoara, împreună cu bunica sa de 70 de ani. Din dorinţa de a ajunge mai repede acasă, tânărul - şofer începător a accelerat, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. A intrat într-o depăşire periculoasă şi a ajuns direct sub un TIR. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian Mocan, ISU Mureş: S-a constatat accidentul dintre un autotren şi un autoturism, din care au rezultat trei victime. 

Șofer: Maşini lovite, probabil dintr-o depăşire imprudentă. 

Pe acelaşi subiect

Tânăr: Accident rutier, a ieşit pe contrasens şi l-a luat TIR-ul. 

Impactul a fost unul extrem de violent.

Simionaş Tărăuş, şofer TIR: Am venit normal pe bandă şi, la un moment dat, am văzut că o mașină gri, asta tamponată, imediat a intrat în faţă, ea. Nu am mai avut niciun moment de schiţare. Am frânat. A intrat în mine. A bubuit roată. A aruncat-o. A spart-o. Dânsul sub mine şi direct m-a aruncat în şanţ, în stânga. 

Şoferul maşinii a fost grav rănit, fiind transportat de urgență cu un elicopter la spital. 

Sebastian Mocan, ISU Mureş: S-au executat manevre de extragere a victimei încarcerate din autoturism. Celelalte victime au fost preluate de către echipajul SMURD şi li s-au acordat îngrijiri medicale. 

Diana Vicaş, UPU SMURD Târgu Mureş: Pacientul care a fost preluat de către elicopter are ca diagnostic politraumatism, prin accident rutier. Cu contuzie suspect fractură de membru superior, membru inferior şi contuzii toraco-abdominale.

Doi tineri s-au înfipt cu mașina într-un copac, în Botoșani

Din nefericire, nu este singurul accident grav, care a avut loc pe şoselele din țară, ieri. Şi în Botoşani, pe drumul ce leagă localităţile Bucecea de Huțani, doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului violent, maşina condusă de un tânăr de 18 ani s-a dezintegrat pur şi simplu.

Carmen Răgăşcă, SJA Botoșani: Ajunşi la faţa locului, am constatat că sunt două victime. Şoferul policontuzionat. Pasagerul din dreapta politraumatizat. Şi-a pierdut şii un incisiv. Lovit la mandibulă, membrul inferior drept. 

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, în ambele cazuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "A ieşit pe contrasens şi l-a luat TIR-ul". Un tânăr și bunica lui au ajuns cu mașina sub camion, pe un drum din Mureș