Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu maşina într-un copac şi s-a răsturnat în râul Cerna. Femeia din dreapta a fost scoasă în viaţă de pompieri

Un şofer de 65 de ani a murit iar o femeie care se afla pe locul din dreapta a fost scoasă în viaţă din vehicul după ce s-au răsturnat în râul Cerna, judeţul Hunedoara. Femeia a suferit răni minore, fiind transportată la spital. Din primele cercetări, bărbatul ar fi pierdut controlul maşinii, s-a izbit într-un copac după care au ajuns în albia râului.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 22:07

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Cerna. Femeia din dreapta a fost scoasă în viaţă de pompieri din vehicul
Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Cerna. Femeia din dreapta a fost scoasă în viaţă de pompieri din vehicul - ISU Hunedoara

”Astăzi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că un autoturism care se deplasa pe DJ 687 E, a derapat şi a ajuns în râul Cerna, pe raza localităţii Teliucul Inferior”, a anunţat, miercuri seară, ISU Hunedoara. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

”La sosirea echipajelor operative, două persoane erau blocate în autoturism, conducătorul auto aflându-se în stop cardio respirator. Pompierii au extras victimele, după care acestea au fost preluate de către echipajele de prim ajutor”, a mai transmis sursa citată.

Femeia în vârstă de 67 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi ulterior a fost transportată la spital

”Din păcate, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de o oră şi a fost declarat decedat de către medicul care a încadrat elicopterul SMURD”, a mai transmis ISU Hunedoara.

”A pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în râul Cerna”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu maşina într-un copac şi s-a răsturnat în râul Cerna. Femeia din dreapta a fost scoasă în viaţă de pompieri