Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. După ce şi-a călcat cu maşina fetiţa de 8 ani din greşeală, mama a resuscitat-o zeci de minute, împietrită de spaimă. "Dureros, tocmai ea să aibă beleaua asta"

O fetiţă de opt ani a fost călcată cu maşina, din greşeală, chiar de către mama ei. Femeia încerca să parcheze în curte, nu ar fi văzut-o şi a lovit-o puternic. Cu ultimele puteri, mama copilei, care este şi asistent medical, a reuşit să o ţină în viaţă până au ajuns salvatorii. Fata a fost transportată la Bucureşti în stare gravă.

de Mariana Zaharia

la 15.06.2023, 10:28

Vezi și

Accidentul înfiorător s-a petrecut în comuna argeşeană Dărmăneşti. Femeia, asistent medical pe Secţia ATI a Spitalului Militar din Piteşti, se întorsese de la serviciu. A deschis porţile să bage maşina în curte cu spatele şi şi-ar fi văzut copilul afară. Apoi, de la volan, nu a mai zărit-o. Când a coborât, fetiţa de opt ani era prinsă ca într-o menghină sub roţile maşinii. 

Fetiţa, călcată cu maşina de mamă

"Victima fusese extrasă de către mama acesteia", spune Cătălin Cristescu, ISU Argeş. Împietrită de durere, femeia a găsit puterea să îşi resusciteze copilul care era în stop cardio-respirator până a ajuns o ambulanţă de terapie intensivă. După 40 de minute, victimei i-au revenit funcţiile vitale. Medicii au plecat rapid cu ea, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

"Dureros, tocmai maică-sa să aibă beleaua asta. Mai are şi un băiat de 20 de ani", povesteşte un bărbat. Copila de opt ani a fost transferată cu un elicopter la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. "Are fractură de bază de craniu. Are şi o contuzie pulmonară bilaterală. Este intubată, ventilată mecanic, prognosticul este foarte rezervat", declară Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Spitalul Grigore Alexandrescu.

Accidentul dramatic este cercetat acum de colegii tatălui, care este poliţist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. După ce şi-a călcat cu maşina fetiţa de 8 ani din greşeală, mama a resuscitat-o zeci de minute, împietrită de spaimă. "Dureros, tocmai ea să aibă beleaua asta"