Antena Meniu Search
x

A încercat să treacă strada, dar şi-a găsit sfârşitul. Alte trei persoane rănite în accident, după ce un şofer a încercat să îl evite

Accident teribil la ieşirea din Reşiţa, după ce un pieton a încercat să traverseze strada, într-o zonă fără iluminat public. Un şofer a încercat să îl evite, virând brusc la stânga, lovind o altă maşină. Pietonul a murit, iar alte trei persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 21:30

Accidentul a avut loc pe DN 58, la ieşirea din Reşiţa spre Caransebeş.

”Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocşa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula din direcţia Caransebeş către Reşiţa, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reşiţa”, a transmis IPJ Caraş-Severin, potrivit News.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului şi rănirea altor 3 persoan: şoferul de 51 de ani şi doi pasageri din acelaşi autoturism, toţi 3 fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale. 

Traficul rutier este restricţionat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » A încercat să treacă strada, dar şi-a găsit sfârşitul. Alte trei persoane rănite în accident, după ce un şofer a încercat să îl evite