Antena Meniu Search
x

Video A înfometat 60 de câini şi pisici până au murit, deşi avea la adăpost saci întregi cu mâncare. Instanţa a decis că nu va păţi nimic

Administratorul unui adăpost de câini din Braşov, care a lăsat 60 de câini şi pisici să moară în chinuri, a scăpat de închisoare.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 13:48

Vezi și

La 4 ani de când individul a fost condamnat pentru uciderea prin înfometare a zeci de animale care se aflau în adăpostul pe care îl administra, Curtea de Apel Braşov a stabilit prin decizie definitvă că faptele acestuia s-au prescris.

Cazul a ieşit la iveală în 2019, după ce o femeie a alertat poliția

Vă reamintim că acest caz a ieşit la iveală în 2019, în urma unui apel la poliţie din partea unei femei care îşi lăsase câinii acolo şi care nu reuşea să mai ia legătura cu administratorul. Chiar şi oamenii legii au fost şocaţi de ce au găsit în adăpostul groazei.

Zeci de cadavre de câini şi pisici au fost descoperite în cuşti, pe hol sau ascunse în saci. În urma investigaţiilor, a reieşit că animalele au fost lăsate să moară de foame, deşi poliţiştii au găsit atunci o camera plina cu saci de mâncare nedesfăcuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A înfometat 60 de câini şi pisici până au murit, deşi avea la adăpost saci întregi cu mâncare. Instanţa a decis că nu va păţi nimic