Antena Meniu Search
x

Video "A plecat la muncă, apoi nu l-a mai văzut nimeni". Mihai, un tâmplar din Mureș, a dispărut fără urmă de mai bine de 48 de ore. Un sat întreg ajută la căutări

Un bărbat din localitatea Gheorghe Doja, din judeţul Mureş, este căutat de mai bine de 48 de ore de autorităţi şi de zeci de localnici după ce a dispărut în mod inexplicabil în timp ce se afla în drum spre serviciu. Bărbatul a fost căutat prin întreaga comună, prin împrejurimi, dar şi într-un râu din apropiere, însă, nu s-a găsit nici măcar un indiciu cu privire la locul în care ar putea fi acesta. 

de Sorin Tanţoş

la 25.01.2023, 07:47

Vezi și

Luni dimineaţă, la ora 06:25, Mihai pleca de acasă spre locul de muncă, de la Ungheni, şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Bărbatul de 49 de ani trebuia să ajungă la drumul principal, unde făcea de obicei autostopul, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Fratele bărbatului dispărut: A vrut să meargă până la Doja (n.r. comuna Gheorghe Doja), iar de acolo cu maşina. 

Vecin: Cum a dispărut, nimeni nu ştie. Nici fratele lui, nici nimeni. 

Localnicii din Gheorghe Doja ajută la căutările bărbatului dispărut

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este tâmplar de meserie şi toată lumea îl cunoaşte de om la locul lui, harnic şi cu poftă de viaţă. Întregul sat a ajutat la căutări.

Până sus la Cinta, am venit la căile ferate pe unde a fost, pe acolo, peste tot.

A plecat de acasă la muncă, iar după nu l-a mai văzut nimeni. Era un băiat bun. 

Romoți Adrian, ISU Mureș: Persoana dispărută a fost căutată în Râul Niraj pe o lungime de aproximativ 2 kilometri şi, împreună cu 25 de săteni şi mai multe echipaje de poliţie, am căutat şi în împrejurimi. Deocamdată persoana nu a fost găsită. 

Balint Barna, ISU Mureş: A fost o intervenţie dificilă din cauza apei foarte reci, vegetaţia este crescută din mal în interiorul apei.

În această dimineaţă, pompierii militari şi scafandrii se vor întoarce în zona Râului Niraj, unde vor relua căutările bărbatului dispărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A plecat la muncă, apoi nu l-a mai văzut nimeni". Mihai, un tâmplar din Mureș, a dispărut fără urmă de mai bine de 48 de ore. Un sat întreg ajută la căutări