Antena Meniu Search
x

O mamă din Brăila își caută fiica dispărută de trei zile. Ana Maria a plecat de acasă în papuci și nu s-a mai întors

Este alertă în Brăila, după ce o fată de 15 ani este de negăsit de vineri seară. Fata a fost dată dispărută la poliție de mama ei, în această dimineață, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Potrivit unui comunicat al IPJ Brăila, adolescenta este căutată atât în țară, cât și în străinătate.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:19

Vezi și

Ana Maria Dumbrofca, o adolescentă din județul Brăila dată dispărută de mama ei, după ce a plecat de acasă vineri seară, este căutată la nivel național și internațional.

Căutarea a început luni, după ce dispariția a fost anunțat la Poliție.

Ana Maria Dumbrofca, căutată la nivel naţional și internațional

Potrivit IPJ Brăila, luni, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată de către o femeie, din localitatea Sătuc, cu privire la faptul că vineri seara, fiica sa, Ana Maria Dumbrofca, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente:

  • 150 cm înălțime
  • 60 kg
  • păr blond închis, ochi verzi-căprui, fără semne particulare

Adolescenta a plecat de acasă în papuci

Înainte să dispară, Ana Maria era îmbrăcată cu hanorac negru și blugi și era încălțată cu o pereche de papuci de culoare mov.

Pentru ea a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, precizează polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » O mamă din Brăila își caută fiica dispărută de trei zile. Ana Maria a plecat de acasă în papuci și nu s-a mai întors