Antena Meniu Search
x

Misterul dispariției unei tinere din Cernăuți, în Italia. Dumitru, fostul ei iubit, filmat în timp ce încarcă un sac în mașină

Dispariție misterioasă în Italia. Yana Malaiko, o tânără din Cernăuți în vârstă de 23 de ani, care a dispărut joi seară din Castiglione delle Stiviere, o comună din provincia Mantova, este considerată deja decedată de carabinieri. Polițiștii cred că a fost ucisă, iar principalul suspect este fostul ei iubit, un moldovean în vârstă de 33 de ani, care a și fost reținut, scrie Corriere della Sera.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.01.2023, 15:22

Misterul dispariției unei tinere din Cernăuți, în Italia. Dumitru, fostul ei iubit, filmat în timp ce încarcă un sac în mașină - Facebook

Căutările fetei au început chiar de vineri seară, după ce o rudă a ucrainencei a semnalat dispariția acesteia. Operațiunile carabinierilor s-au desfășurat și în weekend, iar astăzi oamenii legii au folosit dronele, în speranța că o vor găsi pe tânără. Însă, nici urmă de Yana. 

Ipoteza la care lucrează anchetatorii este că fata a fost ucisă de fostul ei iubit, moldoveanul Dumitru Stratan, în vârstă de 33 de ani. Individul a fost arestat și dus la închisoarea din Mantova, fiind acuzat de omor voluntar premeditat și ascunderea cadavrului.

Carabinierii cred ca moldoveanul a ucis-o pe tânăra ucraineancă și a ascuns cadavrul

Yana și Dumitru s-au cunoscut la localul pe care îl deține sora tânărului, acolo unde fata a început să lucreze când s-a mutat în Castiglione delle Stiviere. S-au îndrăgostit și au format un cuplu pentru câteva luni, însă fata l-a părăsit pentru că acesta era foarte gelos și extrem de posesiv. 

Pe acelaşi subiect

Joi seara, carabinierii presupun că între Yana și Dumitru Stratan a izbucnit o ceartă, la finalul căreia bărbatul ar fi omorât-o. 

Vineri, moldoveanul de 33 de ani a fost reținut.

Ipoteza crimei, care a dus la săltarea tânărului, are la bază imagini surprinse de camerele de supraveghere. Înregistrările îl arată pe bărbat cărând un sac mare de gunoi, pe care l-a pus apoi în portbagajul mașinii. Plăcuța de înmatriculare a vehiculului a condus forțele de ordine în mediul rural din localitatea Valle, unde s-au concentrat imediat perchezițiile carabinierilor, protecției civile și pompierilor. Cu toate acestea, nu există nicio urmă a armei crimei sau a trupului tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Misterul dispariției unei tinere din Cernăuți, în Italia. Dumitru, fostul ei iubit, filmat în timp ce încarcă un sac în mașină