Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A profitat de neatenţia vânzătoarei şi a furat 23.000 de lei din casa de marcat. Câţi bani mai avea când l-au găsit poliţiştii

Un bărbat de 30 de ani din Arad a fost arestat, după ce a fost prins furând dintr-un magazin. Individul profitase de neatenţia vânzătoarei, dar a fost depistat la scurt timp de poliţişti.

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 15:10

- Shutterstock

La data de 9 august a.c., polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un furt, dintr-o societate comercială situată în Piața Agroalimentară din zona Lebăda, din municipiu.

Un bărbat a furat 23.000 de lei dintr-o casă de marcat

Din cercetări, s-a stabilit că o persoană necunoscută, posibil bărbat, în noaptea de 8 spre 9 august a.c., în jurul orei 4:50, profitând de neatenția vânzătoarei, ar fi sustras din sertarul casei de marcat aproximativ 23.000 de lei.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp după producerea faptei, a fost identificat și depistat un arădean de 30 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Din suma sustrasă, au fost recuperați aproximativ 17.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate și alte măsuri, dacă se impun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A profitat de neatenţia vânzătoarei şi a furat 23.000 de lei din casa de marcat. Câţi bani mai avea când l-au găsit poliţiştii