Antena Meniu Search
x

Video A sosit Crăciunul în magazinele din România. Ce decoraţiuni se poartă anul acesta

E vreme de vară, dar ne pregătim totuşi de iarnă. Multe magazine au îmbrăcat deja hainele de sărbătoare şi au scos la vânzare globuri, ornamente de Crăciun şi brazi artificiali. În aceast an, se poartă din nou decoraţiunile în nuanţe de roşu şi auriu. 

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 21:38

Decoraţiunile de Crăciun au ajuns deja în magazinele din România Vezi și

Mai sunt exact două luni până la Crăciun, deşi temperaturile au indicat astăzi 26 de grade la umbră, iar oamenii sunt încă îmbrăcaţi în tricouri afară. În magazinele cu decoraţiuni de Crăciun, însă, miroase deja a scorţişoară. În numeroase centre comerciale din ţară, primele globuleţe au fost adus încă de la începutul lunii, când au apărut şi primii clienţi entuziasmaţi de apropierea sărbătorilor de iarnă. Psihologii spun că există o explicaţie pentru care oamenii intră atât de devreme în atmosfera de sărbători.

Ce spun psihologii

"Anticipăm o perioadă foarte bună, frumoasă, liniştită, cu întâlniri, cu relaxare, cu excursii. Atunci, această proiecţie pozitivă ne face să ne simţim bine. În momentul în care avem o stare bună, simţim nevoia să achiziţionăm acele lucruri", a declarat psihologul Keren Rosner. 

Preţurile decoraţiunilor pornesc de la 15 lei şi pot depăşi 7.000 de lei. Designerii spun că, în acest an, ne întoarcem la decoraţiunile clasice în roşu şi auriu, dar şi la ornamente vintage sau inspirate din natură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A sosit Crăciunul în magazinele din România. Ce decoraţiuni se poartă anul acesta