Antena Meniu Search
x

Video "A spălat-o cu grijă să nu o atingă pe doamna zăpadă". Cum a devenit viral pe internet un șofer de BMW din Brăila

Un șofer de BMW din Brăila a devenit viral pe internet, fără voie, după ce “a uitat” să își spele cu adevărat mașina. Mai precis, omul a ieșit din spălătorie cu zăpada depusă pe capotă.

de Monica Palade

la 03.02.2023, 19:00

Vezi și

Un martor la filmat și a postat imaginile pe un grup de Facebook, alături de mesajul. „Așa se spală regulamentar un BMW după ninsoarea din weekend. Lași zăpada unde e depusă, speli restul mașinii. Și e suficient. Spălătorie din Brăila”, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

„Ăsta sigur își face unghiuțele cu gel!"

În scurt timp, internauții s-au mobilizat în glume, care mai de care mai spumoase. "A spălat-o cu grijă să nu o atingă pe doamna zăpadă", „Ăsta sigur își face unghiuțele cu gel! Vreți să își strice manichiura?”, „A lăsat greutate pe spate să aibă tracțiune”, „Îngheață mânuțele!”„Nu a avut bani decât de portiere și roți”, „Ține de cald boss. De-ar ști el cât îi crește aia consumul și la cât e motorina, s-ar gândi de două ori dacă o lasă acolo sau nu, că-i mai convenabilă fisa la spălătorie decât prețul carburantului”, „Ce a vrut să demonstreze prin modul în care a spălat mașina? A plătit doar o fisă și a spălat juma de mașină, 5 lei fisa e chiar așa mult?”, sunt doar câteva dintre ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A spălat-o cu grijă să nu o atingă pe doamna zăpadă". Cum a devenit viral pe internet un șofer de BMW din Brăila