Antena Meniu Search
x

Video A sunat la 112 de pe holurile spitalului. Situaţie bizară la Botoşani, după ce o femeie a aşteptat ore întregi să îi fie consultat tatăl bolnav

Apel la 112 chiar de pe holul spitalului. Situaţia cel puţin ciudată a avut loc în Botoşani. O femeie care venise cu tatăl său la Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru un consult a cerut ajutorul după ce ar fi fost ignorată ore în şir. Lipsa de cooperare a personalului medical ar fi împins-o la un asemenea gest. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.11.2023, 14:39

Vezi și

Femeia fusese la unitatea de primiri urgenţe cu o zi înainte cu tatăl său în vârstă de 80 de ani pentru că bănuia că acesta are probleme neurologice. I s-a spus atunci că nu era o urgenţă, motiv pentru care a fost trimis înapoi la domiciliu cu o înştiinţare de la medic cum că ar putea veni la ambulatoriu pentru un consult de specialitate chiar a doua zi. Femeia nu a ştiut însă că pentru acel consult ar fi trebuit să solicite de la medicul de familie o trimitere. 

A sunat la 112 de pe holurile spitalului 

Motiv pentru care atunci când s-a prezentat a doua zi în ambulatoriu, medicii de acolo au refuzat să facă consultaţia pentru că nu avea acel bilet. Încercând să rezolve problema a stat mai multe ore acolo, timp în care tatălui său i s-a făcut rău. Ar fi încercat atunci să îl ducă la UPU, dar bărbatul nu ar mai fi fost în stare să meargă, aşa că ar fi încercat să ia din ambulatoriu un scaun cu rotile şi să-l ducă până în urgenţe.

Nu i s-a permis acest lucru, aşa că s-a dus la unitatea de primiri urgenţe să ia un astfel de scaun. Pentru că nici acolo nu i s-ar fi dat acel scaun, femeia s-a întors înapoi şi revoltată a sunat la 112 ca să solicite din interiorul unităţii spitaliceşti transferul spre UPU din acelaşi spital cu ambulanţa. Nu s-a putut face acest lucru.

În cele din urmă a aflat şi managerul despre ceea ce se întâmplă, a mers acolo şi într-un final a ajuns la UPU, unde a fost consultat de către medici. În acelaşi timp, conducerea spitalului spune că va suplimenta medicii de la ambulatoriu pentru ca astfel de situaţii să nu se mai întâmple. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » A sunat la 112 de pe holurile spitalului. Situaţie bizară la Botoşani, după ce o femeie a aşteptat ore întregi să îi fie consultat tatăl bolnav