Antena Meniu Search
x

Video A sunat la 112, speriat că fosta soție o să-l calce cu mașina. Gorjeanul s-a trezit urmărit de femeie, după ce ea i-a "promis" că va sfârşi sub roți

Incident şocant în Gorj, unde un bărbat a fost nevoit să ceară ajutor poliţiştilor pentru a scăpa de ameninţările fostei soţii. Femeia l-a urmărit cu maşina, după ce cu doar o zi în urmă l-ar fi avertizat că va sfârşi sub roţile autoturismului. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 13:48

Totul s-a încheiat cu un dosar penal deschis pe numele femeii. Ea este cercetată acum pentru hărțuire și amenințare. După incident, bărbatul de 47 de ani a obținut un ordin de protecție iar fosta soție nu mai are voie acum să se apropie de el. 

Dosar penal, după ce și-a amenințat soțul că îl calcă cu mașina 

Totul s-a întâmplat duminică. Atunci, cei doi foști soți s-au întâlnit întâmplător într-un magazin din comuna Săulești.

Vezi și

Potrivit anchetatorilor, femeia și-ar fi amenințat atunci fostul partener că îl va lovi cu mașina. A doua zi, când a văzut că este urmărit pe stradă de un autoturism condus chiar de fosta soție, bărbatul s-a speriat și a sunat imediat la 112 iar poliția a început ancheta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » A sunat la 112, speriat că fosta soție o să-l calce cu mașina. Gorjeanul s-a trezit urmărit de femeie, după ce ea i-a "promis" că va sfârşi sub roți