Antena Meniu Search
x

Video A vrut să o ucidă cu un ciocan pe bunica iubitei, după ce i-a spus că nu este suficient de bun pentru nepoată. Cei doi băuseră înainte cot la cot

Caz şocant în judeţul Iași! Un tânăr a fost arestat după ce a încercat să omoare o femeie cu un ciocan. Băiatul care are 16 ani a devenit extrem de violent în urma unui schimb de replici pe care l-a avut cu bunica iubitei sale. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.10.2022, 14:42

Vezi și

Conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool. Tânărul şi bunica ar fi consumat în ziua respectivă mai mulţi litri de vin, dar şi de bere. După ce au început să se certe, femeia i-a spus că nu este suficient de bun pentru nepoata sa, motiv pentru care, tânărul de 16 ani a mers să ia un ciocan şi a lovit-o în cap, provocându-i răni grave. 

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Incidentul a avut loc la începutul lunii. Mai multe expertize psihiatrice au arătat că în ziua respectivă avea discernământ. La acel moment, în locuinţă nu se afla şi iubita tânărului, în vârstă tot de 16 ani.

Judecătorii au decis arestarea pentru o perioadă de 30 de zile. El este recunoscut ca fiind un tânăr cu probleme. A renunţat la şcoală, motiv pentru care este înmatriculat acum în clasa a şasea. Nici acum nu frecventează cursurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A vrut să o ucidă cu un ciocan pe bunica iubitei, după ce i-a spus că nu este suficient de bun pentru nepoată. Cei doi băuseră înainte cot la cot