Antena Meniu Search
x

Şoferul care a provocat tragedia din Argeş, unde o tânără însărcinată a murit, are 70 de ani

O tânără însărcinată a murit într-o maşină plină cu opt oameni, pe o şosea din Argeş! Medicii nu i-au mai putut salva nici bebeluşul, care ar fi trebuit să vină pe lume luna viitoare.

Vezi și

O tânără însărcinată a murit într-o maşină plină cu opt oameni, pe o şosea din Argeş! Medicii nu i-au mai putut salva nici bebeluşul, care ar fi trebuit să vină pe lume luna viitoare. O a doua gravidă aflată în autoturism este în stare gravă după ce a pierdut sarcina, iar o altă femeie a murit la spital.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, care din neatenţie a tăiat calea unei maşini. În impact au fost răniţi şi doi copii.

Opt oameni erau în autoturism, cel mai probabil rude şi prieteni. Patru femei, doi bărbaţi şi doi copii. Şoferul în vârstă de 70 de ani a întors periculos pe mijlocului şoselei şi a lovit o altă maşină care intrase în depăşire.

Ovidiu Drăgoi, Poliţia Rutieră Argeş: "Nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de intoarcere."

Ambulanţele au ridicat de la locul tragediei nouă persoane. Printre ele, o tânără de 18 ani, şi ea însărcinată. 

Rodica Maximilian, medic la Spitalul de Urgenţă din Piteşti: "A fost internata la sectia de ginecologie cu o sarcină, este posibil sa fie vorba de ruptura sau dezlipire de placentă."

A treia femeie a fost operată imediat din cauza unei hemoragii interne, în timp ce a patra, de 45 de ani, a murit la spital. Cei doi copii pe care îi ţineau în braţe sunt în afara oricărui pericol. 

Şoferul celuilalt autoturism era singur în maşină când a fost lovit. Este în stare gravă, cu fractură de coloană. 

Bărbatul care a provocat accidentul a încălcat regulamentul rutier încă de când a pornit la drum cu opt pasageri, într-o maşină cu cinci locuri. La 70 de ani, va răspunde pentru ucidere din culpă.

În România, o jumătate de milion de şoferi au vârsta lui şi încă deţin permis de conducere, deşi medicii avertizează că, odată cu trecerea timpului, capacitatea de reacţie la volan scade periculos. 

Doi copii sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Şoferul vinovat şi pasagerul care i-a stat în dreapta sunt teferi. Au fost transportaţi la spital pentru câteva contuzii toracice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul care a provocat tragedia din Argeş, unde o tânără însărcinată a murit, are 70 de ani