Antena Meniu Search
x

Accident cu patru victime la Rupea. O șoferiță care conducea o mașină cu volan pe dreapta a lovit un cap de pod

Patru persoane au fost rănite sâmbătă, una dintre ele grav, după un accident pe DN 13, între Brașov și Sighișoara, în Rupea, județul Brașov, produs de o șoferiță care conducea o mașină cu volan pe dreapta. Elicopterul SMURD a aterizat pentru a prelua victima rănită grav.

de Redactia Observator

la 06.08.2022, 10:28

Accident cu 4 victime la Rupea. O șoferiță care conducea o mașină cu volan pe dreapta a lovit un cap de pod
Accident cu 4 victime la Rupea. O șoferiță care conducea o mașină cu volan pe dreapta a lovit un cap de pod - ISU Brașov

Potrivit Poliției Brașov, o femeie care conducea un autovehicul, cu volan pe dreapta, pe DN13, la intersecția cu strada Republicii din orașul Rupea, a lovit un cap de pod, iar apoi a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în afara drumului.

În mașină erau patru persoane, toate acestea fiind victime ale accidentului rutier.

Trei persoane vor fi transportate la unitățile medicale din Brașov și o persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la o unitate medicală din Târgu Mureș. La testarea șoferiței cu alcooletestul, rezultatul a fost 0. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Pe sensul de deplasare Mureș-Brașov, traficul este blocat în totalitate, iar pe sensul de deplasare Brașov - Sighișoara se circulă pe rute alternative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident cu patru victime la Rupea. O șoferiță care conducea o mașină cu volan pe dreapta a lovit un cap de pod