Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident cu 6 răniţi, în Sălaj: două maşini s-au izbit pe DN 1H. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Autorităţile din judeţul Sălaj au activat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini. Au fost implicate 12 persoane, şapte fiind transportate la spital.

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 09:47

Accident cu 6 răniţi, în Sălaj

Șase persoane sunt rănite în urma unui accident produs în județul Sălaj. În accident au fost implicate două autovehicule.

Accident pe DN 1H, în Sălaj

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1H Letca-Nușfalău, la kilometrul 93+650 de metri, în zona localității Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, soldat cu rănirea a șase persoane, ce primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Articolul continuă după reclamă

A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Conform ISU Sălaj, accidentul s-a produs între două autoturisme și au fost implicate 12 persoane. 7 persoane au fost duse la UPU Zalău. Celelalte persoane implicate nu au avut nevoie de transportul la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Accident cu 6 răniţi, în Sălaj: două maşini s-au izbit pe DN 1H. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie