Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu 7 victime, în Călăraşi. Un bărbat de 40 de ani a murit pe loc. Doi pacienţi au fost preluaţi de elicopterul SMURD

Tragedie, marţi seara, pe un drum din judeţul Călăraşi. O persoană a murit, iar alte şase au fost grav rănite, după ce un TIR s-a lovit în plin de o autoutilitară.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.08.2022, 21:09

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 3, în zona localității Independența. Din primele informaţii, victimele au vârste cuprinse intre 23-40 ani. La sosirea echipajelor de salvare, cinci persoane au fost găsite încarcerate.

Accident mortal în Călăraşi

În total, în accident au fost implicate şapte persoane. Şase dintre ele se aflau în autoutilitară. Dintre acestea cinci au fost rănite în urma impactului, iar cea de-a şasea, şoferul în vârstă de 40 de ani, a murit pe loc.

Celălalt şofer, un bărbat care se afla la volanul TIR-ului a fost şi el rănit

La faţa locului s-a intervenit cu patru ambulanţe ale serviciului judeţean, o ambulanţă SMURD, două echipaje de descarcerare, dar şi două Elicoptere SMURD, care au preluat doi pacienţi. Aceştia din urmă au fost transportaţi la un spital in Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident cu 7 victime, în Călăraşi. Un bărbat de 40 de ani a murit pe loc. Doi pacienţi au fost preluaţi de elicopterul SMURD