Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 8 victime, în Dâmboviţa. Un TIR a lovit în plin un microbuz cu muncitori. Răniţii, preluaţi cu elicopterul SMURD

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri seara în localitatea Slobozia Moară din Dâmboviţa. Şoferul unui TIR  apierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un microbuz în care se aflau mai mulţi muncitori. Primul bilanţ al victimelor indică doi morţi şi alţi şapte răniţi

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 09:28

Accident cu 8 victime, în Dâmboviţa
Accident cu 8 victime, în Dâmboviţa - Captură Video / Facebook

La fața locului intervin în prezent echipaje pentru acordarea primului ajutor. Au fost mobilizate mai multe autospeciale de intervenţie, dintre care două maşini de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ Dâmboviţa.

Opt persoane au fost identificate ca fiind rănite, acestea fiind preluate de echipajele de prim-ajutor. La faţa locului intervine pentru preluarea victimelor şi un elicopter SMURD.

Una dintre victime se afla în TIR, celelalte şapte în microbuz. Din nefericire două persoane au fost declarate decedate.

Comunicatul autorităţilor

Pe acelaşi subiect

"La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșirea din localitatea Slobozia Moară. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări, au stabilit că s-a produs o coliziune între un ansamblu de vehicule rutier (tir), condus de un bărbat de 46 de ani, și un autovehicul, respectiv microbuz 8+1 locuri.

În urma impactului, din nefericire, două persoane (din microbuz) au decedat. Totodată, ambii conducători auto și alți 4 pasageri au fost răniți.  Traficul este deviat pe ruta: Bâldana-Răcari-Slobozia Moară. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cu 8 victime, în Dâmboviţa. Un TIR a lovit în plin un microbuz cu muncitori. Răniţii, preluaţi cu elicopterul SMURD