Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu 8 victime, în Satu Mare. Un microbuz s-a răsturnat după impactul cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu

Accident grav de circulaţie luni după-amiaza pe o şosea din Satu Mare. Un microbuz s-a răsturnat după ce s-a lovit de un autoturism. Opt persoane au fost rănite în urma impactului. Salvatorii au activat Planul Roşu de intervenţie.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 16:44

Accidentul s-a petrecut la ora 15.37, în municipiul Satu Mare, pe strada Lucian Blaga, la ieșirea spre centura oraşului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină în urma unui impact între un autoturism și un microbuz de transport persoane, potrivit ISU Satu Mare.

Microbuz răsturnat pe un drum din Satu Mare

La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime. Acestea nu au fost încarcerate și sunt in stare de conștiență. La ora 16.00 a fost activat Planul Roșu de intervenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident cu 8 victime, în Satu Mare. Un microbuz s-a răsturnat după impactul cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu