Antena Meniu Search
x

Video Accident cu mașina de examen auto, în Brăila. Examinatorul a ajuns la spital, după impactul cu un BMW

Un accident în care au fost implicate o mașină de examen auto și un autoturism marca BMW a avut loc în Brăila, în cursul zilei de marți.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 14:12

Vezi și

Din primele informații, examinatorul este la spital cu comoție cerebrală, martorul este, de asemenea, rănit dar stabil, iar femeia care dădea examen e în afara oricărui pericol. De vină ar fi BMW-ul care nu a acordat prioritate. Probabil, examinatorul va fi cercetat pentru că nu a fost atent și nu a prevenit.

"Astăzi, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului a avut loc un eveniment între două vehicule. Din primele date, autoturismul unei școli de șoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviței, iar la intersecție cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga moment în care a lovit un alt auto ce se deplasa pe strada Griviței, pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a polițistului examinator, în vârstă de 33 de ani, și a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât și polițistul examinator au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident cu mașina de examen auto, în Brăila. Examinatorul a ajuns la spital, după impactul cu un BMW