Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu şapte victime, printre care trei copii, în Constanţa. O femeie a murit, un alt pacient a fost preluat de elicopterul SMURD

Un accident grav s-a produs sâmbătă în județul Constanța. Cel puțin șapte persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au lovit violent.

de Redactia Observator

la 03.09.2022, 21:24

Potrivit ISU Constanța, accidentul în care au fost implicate două mașini s-a produs pe DN3, la ieșirea din localitatea Băneasa spre Ostrov. Zece persoane au fost implicate, dintre acestea trei copii. Potrivit primelor informații, una dintre acestea a fost găsită inconștientă. Ulterior medicii au declarat decesul ei. 

Intervenţie cu elicopterul SMURD

Doi minori şi un adult au fost transportaţi cun cun echipaj SMURD la spitalul din Cernavodă, alţi doi adulţi au fost trimişi la spitalul din Medgidia, iar un alt copil a fost preluat de elicopterul SMURD. Celelalte 3 persoane au fost transporatate la spital cu trei ambulante ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La fața locului au intervenit salvatori din Medgidia, Băneasa și Cernavodă cu mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor, dar şi un elicopter SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident cu şapte victime, printre care trei copii, în Constanţa. O femeie a murit, un alt pacient a fost preluat de elicopterul SMURD