Antena Meniu Search
x

Accident cumplit între un camion şi o maşină, pe DN 17. Bărbat de 35 de ani, în stare gravă, scos inconştient dintre fiare

Un bărbat a fost grav rănit într-un accident rutier produs marţi, pe DN 17, în urma coliziunii între un autocamion şi un autoturism, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 09:44

Imagini de la faţa locului
Bărbat rănit grav după coliziunea autoturismului său cu un camion, pe DN 17 - ISU Suceava

Potrivit ISU, accidentul s-a produs în cursul nopţii de luni spre marţi, între localităţile Gura Humorului şi Păltinoasa, iar victima este şoferul autoturismului, în vârstă de 35 de ani.

Şoferul autoturismului, scos dintre fiare în stare de inconştienţă

La sosirea echipajelor de salvare, acesta se afla în stare de inconştienţă, încarcerat în autovehicul. Victima a fost transportată la spital, după extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, relatează agerpres.ro.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie din oraşul Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident cumplit între un camion şi o maşină, pe DN 17. Bărbat de 35 de ani, în stare gravă, scos inconştient dintre fiare