Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cumplit lângă Vama Nădlac, după ce un microbuz cu 17 pasageri s-a ciocnit cu un camion - VIDEO

Accident grav pe autostrada A1, în această dimineață, la granița României cu Ungaria, lângă Vama Nădlac. Este vorba despre un microbuz cu 17 persoane care s-a ciocnit violent cu un camion. A fost activat lanul roșu de intervenție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.06.2021, 08:18

Vezi și

În urma impactului, o persoană a fost declarată decedată, iar alte 16 au fost rănite și transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. 

Conform ISU Arad, o femeie a fost dusă la UPU Arad în stop cardiorespirator, iar alte trei persoane au prezentat traumatisme grave. Restul pasagerilor din microbuz erau de cod verde.

"În această dimineață la ora 3.40 de minute pe autostradă A1 sensul de mers spre Nădlac a avut loc un accident rutier in care a fost implicat un microbuz de transport persoane si un autotren. Din cauza numarul mare de victime, 17, a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al județului Arad. La locul accidentului au fost alocate 10 echipaje SMURD, 2 echipaje descarcerare și 2 echipaje SAJ, si SVSU Pecica. La fața locului au fost găsite 17 victime dintre care 1 încarcerată decedată, 1 în stop cardiorespirator, 3 în stare gravă si alte 12 victime cu diferite traumatisme dar fără să le fie pusă viața în pericol. La ora 06.08 minute, toate victimele erau transportate la spital, Planul Roșu fiind dezactivat", a anunţat ISU Arad într-un comunicat.

ISU Arad

Pe acelaşi subiect

În microbuz se aflau 17 persoane dintre care 16 ucraineni şi un cetățean moldovean. Printre pasageri se afla și un copil de 8 ani.

Sensul de mers spre Ungaria a fost blocat. 

ISU Arad

Camionul era oprit pe banda de urgență

Potrivit IPJ Arad, microbuzul a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii coliziunii dintre microbuz şi camion.

La locul accidentului, traficul s-a desfășurat dirijat pe banda a doua.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cumplit lângă Vama Nădlac, după ce un microbuz cu 17 pasageri s-a ciocnit cu un camion - VIDEO