Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident de groază pe Autostrada Soarelui. Un copil de 11 ani a murit, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea. Şoferul, în stare gravă la spital

Un copil de 11 ani a murit şi un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident produs duminică dimineaţă pe sensul spre Constanţa al autostrăzii A2, în zona localităţii Lehliu.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 08:55

Ambulanţă Accident de groază pe Autostrada Soarelui - Shutterstock

Traficul este perturbat duminică dimineață pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident. Un copil a murit după ce un tir s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a fost transportat în stare gravă la spital.

Accident pe Autostrada Soarelui. Un copil a murit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a lovit glisiera laterală și s-a răsturnat pe șosea.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital, iar un copil, în vârstă de 11 ani, a fost declarat decedat.

Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 este parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat. Circulația va reveni la normal pe parcursul dimineții.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accident de groază pe Autostrada Soarelui. Un copil de 11 ani a murit, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea. Şoferul, în stare gravă la spital