Antena Meniu Search
x

Accident de muncă înfiorător în Timiș. Un bărbat de 48 de ani a murit strivit într-un utilaj care evacua cereale

Un bărbat de 48 de ani din Timiș și-a găsit sfârșitul într-un mod înfiorător, la locul de muncă. În timp ce se afla într-un depozit de cereale, omul a intrat în interiorul unui recipient cu cereale și a murit strivit de utilajul care era pornit în acel moment.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 21:25

Accident de muncă înfiorător în Timiș. Un bărbat de 48 de ani a murit strivit într-un utilaj care evacua cereale
Accident de muncă înfiorător în Timiș. Un bărbat de 48 de ani a murit strivit într-un utilaj care evacua cereale - Shutterstock

Conform sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Sânandrei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, aflându-se în localitatea Biled, în exercitarea atribuţiilor de serviciu ar fi pătruns în interiorul unui recipient de depozitare cu cereale, moment în care ar fi fost tras de un mecanism aflat în funcţiune care evacua cerealele din interiorul depozitului spre exterior, scrie Agerpres.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că situaţia sesizată se confirmă. Persoanei accidentate i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către echipajul medical sosit la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, mai menţionează informarea transmisă de IPJ Timiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident de muncă înfiorător în Timiș. Un bărbat de 48 de ani a murit strivit într-un utilaj care evacua cereale