Antena Meniu Search
x

Accident fatal tras la indigo, în Tuzla. Bărbat, mort după ce a fost spulberat pe marginea şoselei de un tânăr de 26 de ani băut, care a fugit de la faţa locului

Al doilea accident unde un pieton de pe marginea drumului este spulberat de un şofer în Constanţa. Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce un şofer de 26 de ani care a consumat alcool l-a lovit mortal pe DN 39, între Costineşti şi Tuzla, apoi a fugit de la faţa locului. Tânărul a fost prins şi arestat preventiv. Tot astăzi, un tânăr şofer care a consumat un cocktail de droguri periculoase a omorât doi adolescenţi şi a băgat 3 în spital, după ce i-a spulberat pe un drum din localitatea 2 Mai.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 16:20

Accident fatal tras la indigo, în Tuzla. Bărbat, mort după ce a fost spulberat pe marginea şoselei de un tânăr de 26 de ani băut, care a fugit de la faţa locului
Accident fatal tras la indigo, în Tuzla. Bărbat, mort după ce a fost spulberat pe marginea şoselei de un tânăr de 26 de ani băut, care a fugit de la faţa locului - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au reţinut vineri, pentru 24 de de ore, un bărbat, de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

"La data de 18 august, în jurul orei 04.40, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 39, între staţiunea Costineşti şi comuna Tuzla, şi ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, ar fi părăsit locul faptei. În urma accidentului rutier, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la spital, unde, ulterior, a decedat", a transmis IPJ Constanţa.

Şoferul a fost prins de poliţişti o zi mai târziu

Şoferul a fost identificat vineri, de poliţişti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. El a fost prezentat instanţei sâmbătă, iar magistraţii au decis arestarea sa preventivă.

Reamintim că în decursul zilei de astăzi, un tânăr care consumase mai multe droguri extrem de periculoase s-a urcat la volan şi a spulberat un grup de tineri în localitatea 2 Mai, din Constanţa. Doi adolescenţi au murit pe loc iar alţi trei au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident fatal tras la indigo, în Tuzla. Bărbat, mort după ce a fost spulberat pe marginea şoselei de un tânăr de 26 de ani băut, care a fugit de la faţa locului