Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact frontal între două maşini, la ieşire din Arad. Un şofer a rămas încarcerat

Un şofer a rămas încarcerat şi a fost grav rănit, după un accident frontal între două maşini produs la ieşire din Arad, spre Oradea.

de Alin Tarnovschi

la 17.01.2020 , 09:07

Un şofer a rămas încarcerat şi a fost grav rănit, după un accident frontal între două maşini produs la ieşire din Arad, spre Oradea.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, pe drumul european E671, după ce unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens.

Martori la cumplitul accident, alţi şoferi au intervenit pentru a-i ajuta pe răniţi şi au sunat la numărul de urgenţă 112.

Articolul continuă după reclamă

"Au fost alocate forte ale Detașamentului de Pompieri Arad, o autospeciale descarcerare, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere.

Pe acelaşi subiect
Accident frontal la ieşire din Arad spre Oradea

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă, bărbat, încarcerat în unul din cele două autoturisme implicate în accident, constient, cooperant.

Victima a fost extrasă după aproximativ 15 minute si predată echipajului SMURD", se arată într-un comunicat al ISU Arad.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul şi cine este de vină.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Impact frontal între două maşini, la ieşire din Arad. Un şofer a rămas încarcerat