Antena Meniu Search
x

Update Accident grav în Brăila: Mașină făcută un morman de fiare după impactul cu un TIR, doi oameni au murit

Accident grav în Brăila, între localitățile Bărăganul și Însurăței. Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, mastodontul s-a răsturnat. Șoferul a scăpat doar cu o fractura la o mână.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 16:29

UPDATE 16:25. A murit și victima căreia i se aplicaseră manevre de resuscitare

Cea de-a doua victimă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 15:00. "Cu puțin timp în urmă, pe DE 584, între localitatea Bărăganul și Însurăței, pe sensul de mers Brăila-Slobozia, a avut avut loc un eveniment rutier între un TIR și un vehicul. Din primele date ar fi rezultat decesul unei persoane și se intervine pentru descarcerarea unei alte persoane. În prezent traficul rutier se derulează alternativ, pe un singur sens, fiind dirijat de polițiștii aflați la fața locului", a anunțat IPJ Brăila.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, s-a intervenit cu o ASAS (autospecială cu apă și spumă), o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. La fața locului sunt și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav în Brăila: Mașină făcută un morman de fiare după impactul cu un TIR, doi oameni au murit