Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav în Trestiana, judeţul Vaslui: o adolescentă de 16 ani, însărcinată, a fost rănită. Două maşini s-au făcut praf

O adolescentă în vârstă de 16 ani, însărcinată în 26 de săptămâni, a fost rănită, joi, într-un accident produs la intrarea în localitatea Trestiana, comuna Griviţa, transmite Agerpres. În urma accidentului, alte trei persoane au necesitat investigaţii medicale şi au fost transportate la spital. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 15:23

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, toate fiind transportate la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad pentru investigaţii medicale.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea şi acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în localitatea Trestiana, în apropierea unui atelier service auto. La faţa locului au intervenit şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, o tânără femeie şi trei bărbaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Tânăra rănită este însărcinată în 26 săptămâni

"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate şi patru persoane care au fost evaluate. Trei dintre acestea au primit primul ajutor, ulterior, victimele fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Ambulanţa EPA şi echipajul SMURD au transportat la CPU Bârlad, pentru investigaţii suplimentare, o persoană în vârstă de 16 ani, însărcinată în 26 săptămâni", a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident grav în Trestiana, judeţul Vaslui: o adolescentă de 16 ani, însărcinată, a fost rănită. Două maşini s-au făcut praf