Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav între o ambulanţă aflată în misiune, o maşină şi un TIR, în Târgu-Neamţ. Cinci persoane rănite în urma coliziunii

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident între 3 vehicule. O ambulanţă aflată în timpul misiunii, o maşină mică şi un TIR s-au ciocnit pe un drum din Târgu-Neamţ, conform IPJ Neamţ.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 12:25

Potrivit sursei citate, în ambulanţă se aflau 4 persoane, în TIR erau două persoane iar în autoturism, una singură, relatează Agerpres.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ, precum şi trei echipaje cu ambulanţe de la SAJ Târgu Neamţ.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ

"Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au acţionat pentru acordarea îngrijirilor medicale persoanelor ce se aflau în ambulanţă şi unui pasager din TIR", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident grav între o ambulanţă aflată în misiune, o maşină şi un TIR, în Târgu-Neamţ. Cinci persoane rănite în urma coliziunii