Antena Meniu Search
x

Un bebeluș de 10 luni a murit într-un grav accident, în Bihor. O mașină și un camion s-au izbit puternic

Un accident grav în care au fost implicate un autoturism și un camion a avut loc joi pe DN 19E, în județul Bihor. Un copil de zece luni a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite. Doi adulți au fost transportați la spital, cu politraumatisme.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 15:47

accident Bihor 27 iunie 2024
Un bebeluș de 10 luni a murit într-un grav accident, în Bihor. O mașină și un camion s-au izbit puternic - bihon.ro

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 19E Biharia-Marghita, între localitățile Poclușa de Barcău și Mișca, județul Bihor. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Traficul în zonă este oprit total.

ISU Bihor anunță că, pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității.

Accident grav în Bihor. Un copil de 10 luni a murit în urma impactului

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă copilul se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Un bebeluș de 10 luni a murit într-un grav accident, în Bihor. O mașină și un camion s-au izbit puternic