Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav pe A1, în zona localității Zădăreni: O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite

O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite în urma unui accident care a avut loc miercuri pe A1 Deva-Nădlac, în zona localității Zădăreni, județul Arad.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 17:28

accident în Arad 2 octombrie 2024 Accident grav pe A1, în zona localității Zădăreni: O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite - ISU

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 540, în zona localității Zădăreni, județul Arad, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism.

O persoană a murit, iar alte trei victime sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, doar pe banda de urgență a fiecărui sens de mers, fiind formate coloane de autovehicule.

Articolul continuă după reclamă

Cum s-a produs accidentul de pe A1 Deva-Nădlac, în zona localității Zădăreni

Pe acelaşi subiect

Primele cercetări ale poliției arată că un autoturism care mergea pe autostradă, în zona aeroportului, ar fi frânat. TIR-ul din spatele autoturismului a frânat, iar autotrenul care se deplasa în spatele primului TIR a intrat în coliziune cu primul, fiind proiectat pe sensul opus de mers.

În urma impactului, șoferul celui de-al doilea TIR, cetățean bulgar, de 40 de ani, și-a pierdut viața.

Alte trei persoane, două din primul TIR și una din autoturism, au fost duse la spital.

Șoferilor urmează a le fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și/sau consumului de substanțe, transmite IPJ Arad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident grav pe A1, în zona localității Zădăreni: O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite