Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav pe "Drumul Morții" E85, la Movilița. Soț și soție din Ialomița, morți după ce s-au izbit cu mașina de un autocar

Accident grav pe Drumul European E85, supranumit "Drumul Morții". Traficul a fost blocat în localitatea Moviliţa, după ce un autocar ce venea de la Rădăuți spre București s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen Golf 6 şi două persoane au murit. Victimele, din Ialomița, erau soț și soție.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 17:17

Un accident grav a avut loc marți pe DN 2, în județul Ialomița, în care au fost implicate un autocar și un autoturism. Două persoane au murit, iar alte trei sunt investigate medical. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN2, în localitatea Movilița, județul Ialomița.

Un autoturism și un autocar s-au ciocnit frontal. În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat.

Conform IPJ Ialomița, cele două persoane decedate sunt șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, și o femeie de 57 de ani, ambii din comuna Bărbulești. 

ISU Ialomița a anunțat că trei persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident grav pe "Drumul Morții" E85, la Movilița. Soț și soție din Ialomița, morți după ce s-au izbit cu mașina de un autocar