Antena Meniu Search
x

Accident grav cu două şoferiţe la Vaslui. Şoferiţa vinovată, cu ochii în telefon, loveşte violent o maşină şi intră într-o casă (Video)

Un accident grav a avut loc la Vaslui, unde două şoferiţe s-au ciocnit violent, iar una dintre maşini a ajuns într-o casă. Şoferiţa vinovată circula cu viteză, se uita în telefon şi nu a dat prioitate când a ieşit de pe o stradă lăturalnică.

Un accident grav a avut loc la Vaslui, unde două şoferiţe s-au ciocnit violent, iar una dintre maşini a ajuns într-o casă.

Şoferiţa vinovată circula cu viteză, se uita în telefon şi nu a dat prioritate când a ieşit de pe o stradă lăturalnică.

Aceasta a pătruns cu viteză, de pe o arteră secundară, pe strada principală fără să se asigure.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soferita a izbit în plin un alt autoturism condus tot de către o femeie care mergea regulamentar. În urma impactului conducătoarea auto care a provocat accidentul a pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina în peretele unei case după ce a dărâmat gardul.

Martorii au sunat imediat la 112. La fata locului au sosit cadrele medicale si politistii. Cele două femei au suferit răni si au fost transportate la Spitalul de Urgentă Vaslui.

Martorii spun că femeia care nu a acordat prioritate scria mesaje pe telefon.

Politistii au întocmit dosar de cercetare penală în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, soferita vinovată va fi nevoită să plătească si daunele provocate propietarul casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav cu două şoferiţe la Vaslui. Şoferiţa vinovată, cu ochii în telefon, loveşte violent o maşină şi intră într-o casă (Video)