Antena Meniu Search
x

Accident grav în Gorj! O autoutilitară a fost izbită în plin de două mașini, după ce a intrat pe un drum fără să se asigure

Accident grav în această dimineaţă pe o şosea din judeţul Gorj! Unsprezece victime, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de ajutorul echipajelor de urgenţă, după ce trei maşini s-au ciocnit. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Vezi și

Accident grav în această dimineaţă pe o şosea din judeţul Gorj! Unsprezece victime, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de ajutorul echipajelor de urgenţă, după ce trei maşini s-au ciocnit. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Accidentul a avut loc chiar lângă postul de poliție din comuna Teleşti. În intersecţie, o autoutilitară a intrat pe drumul naţional fără să se asigure şi a fost lovită în plin de alte două mașini. În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe partea laterală.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului a rămas fără permis de conducere, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şi şoferul celeilalte autoutilitare va fi anchetat de poliţişti. În autoturismul său, destinat exclusiv transportului de marfă, erau şapte persoane care mergeau la o fabrică de var din zonă. Cinci dintre pasageri stăteau în partea din spate a maşinii, pe nişte bănci de lemn.

Vezi și Primele imagini de la cumplitul accident din Gorj, la Buduhala

Niciunul dintre şoferi implicaţi în accident nu băuse alcool înainte de a se urca la volan. Pentru că în respectiva intersecţie se produc des accidente de circulaţie, autorităţile locale au luat decizia să monteze limitatoare de viteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav în Gorj! O autoutilitară a fost izbită în plin de două mașini, după ce a intrat pe un drum fără să se asigure