Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Bucureşti. Grinzi din lemn au străpuns maşina unui şofer, după ce a lovit din spate o autoutilitară

O autoutilitară care transporta grinzi de lemn a fost lovită din spate de un autoturism, după ce ar fi oprit la o trecere de pietoni.

de Redactia Observator

la 27.06.2020, 15:09

Un accident deosebit de grav a avut loc în Bucureşti - Observator

Imediat după impactul puternic, încărcătura s-a prăvălit peste maşina din spate, grinzile din lemn străpungând parbrizul maşinii şi rănindu-l grav pe şoferul acesteia.

"În zona Șoseaua Colentina - Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportata la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier", au anunţat autorităţile.

Cauza probabilă a accidentului ar fi nepăstrarea distanţei de siguranţă între autovehicule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Bucureşti. Grinzi din lemn au străpuns maşina unui şofer, după ce a lovit din spate o autoutilitară