Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident GROAZNIC la Băicoi, trei maşini implicate. A fost necesară intervenţia elicopterului SMURD

de Redactia Observator

la 30.12.2016 , 15:52

Accident GROAZNIC la Băicoi, trei maşini implicate. A fost necesară intervenţia elicopterului SMURD

Circulația rutieră pe sensul de coborâre al DN1 Ploiești - Brașov se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, la kilometrul 80+500 de metri, în zona localității prahovene Băicoi, din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele cercetari rezultă că un autoturism care circula pe un drum secundar nu a acordat prioritate altui autoturism care se deplasa regulamentar pe DN1. In urma impactului unul dintre autoturisme a ricoşat in al treilea autoturism. O femeie de 83 de ani a decedat, un barbat de 62 de ani si o alte femeie, de 53 de ani, transportati de urgenta la UPU Ploiesti. Un alt barbat, de 48 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti. Alte trei persoane implicate in accident nu preznta leziuni importante.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Accident GROAZNIC la Băicoi, trei maşini implicate. A fost necesară intervenţia elicopterului SMURD