Antena Meniu Search
x

Accident în Capitală din cauza șoselei ude. Șoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ, apoi a ricoşat într-un stâlp

Un bărbat a ajuns la spital, seara trecută, în urma unui accident rutier petrecut pe Şoseaua Fundeni, în sectorul 2 al Capitalei. 

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 08:38

Vezi și

Accidentul a avut loc în aceeaşi zonă unde, în urmă cu o lună, o maşină a Jandarmeriei a căzut în şanţul de la marginea şoselei, într-o zonă nesemnalizată, în care se efectuau lucrări. 

De data aceasta, lucrarea era semnalizată. Dar, din pricina şoselei ude, şoferul unei dube a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ, de unde a ricoşat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ. 

În zonă, au venit şi reprezentanţii Enel, care au întrerupt energia electrică. Poliţiştii l-au testat pe şofer, dar nu consumase băuturi alcoolice. A suferit câteva răni uşoare şi a fost transportat la Spitalul Pantelimon, pentru investigaţii suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident în Capitală din cauza șoselei ude. Șoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ, apoi a ricoşat într-un stâlp