Antena Meniu Search
x

Video Groapa în care au căzut jandarmii cu mașina, semnalizată după câteva ore, dar prost: "Nu se face așa, clar"

Groapa nesemnalizată în care un echipaj al jandarmeriei s-a răsturnat cu maşina ieri dimineaţă a fost, în final, semnalizată. Doar că... prost. Muncitorii au pus marcaje şi indicatoare, însă tot greşit. Aşa că în zonă se formează în continuare aglomeraţie iar riscul de accident a rămas. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.11.2021, 21:32

Vezi și

La doar câteva ore după ce un echipaj de jandarmi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ săpat pe şoseaua Fundeni iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru efectuarea de lucrări nesemnalizate, muncitorii s-au grăbit să rezolve problema. Indicatoare noi, o baliză luminoasă, garduri din nou pe şosea. Doar că... 

Aurel Moraru, instructor auto: Nu se face aşa, clar. Ele nu sunt amplasate şi nu sunt montate corect, aici. Mai şi lipsesc dintre ele. 

Tot perimetrul trebuia semnalizat luminos. Plus indicatoare de limitare a vitezei la 30 de kilometri pe oră. 

Aurel Moraru, instructor auto: Indicatorul "Atenţie, alte pericole!", "Drum îngustat!" şi limitare de viteză trebuiau puse la 50 de metri în direcţia de mers faţă de această groapă. Ele nu sunt. Din imagini nu reiese aşa ceva.

Pe acelaşi subiect

București este plin de astfel de capcane în trafic

Andre Rotaru, reporter Observator: Cu doar câteva sute de metri înainte de şanţul în care s-a răsturnat echipajul jandarmeriei, tot pe şoseaua Fundeni, găsim o altă lucrare, de data aceasta şi mai prost semnalizată. Nu există presemnalizare, care să îi anunţe pe şoferi că în doar câteva zeci de metri urmează o groapă. Nu există nici indicatoare luminoase care să facă lucrarea vizibilă pe timp de noapte. În schimb, găsim doar câteva garduri şi un indicator de ocolire.

Şi pe Strada Gherghiței, care face legătura între Autostrada 3 şi şoseaua Fundeni, gropi la fel de adânci sunt semnalizate tot cu garduri. În urmă cu o lună şi jumătate s-au împlinit 6 ani de la un accidentul în care poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă nesemnalizată. Agentul făcea parte dintr-o coloană oficială neautorizată, care îl ducea acasă pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Groapa în care au căzut jandarmii cu mașina, semnalizată după câteva ore, dar prost: "Nu se face așa, clar"