Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător în Neamţ. Patru persoane au ajuns la spital, între care o fetiţă de 14 ani, după ce un tânăr a intrat pe contrasens

Patru persoane, între care o fetiţă minoră de 14 ani, au fost rănite în urma unui accident grav produs vineri seara pe DN 17B, în județul Neamț.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 10:18

Potrivit IPJ Neamț, accidentul a avut loc pe Drumul Național 17 B, între localitatea Borca și Poiana Teiului.

Un tânăr de 21 de ani a intrat cu maşina pe contrasens

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani conducea o mașină din direcția Borca-Poiana Teiului ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, ce circula din sensul opus.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane: cei doi șoferi și două pasagere cu vârste de 14 și 46 de ani. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Neamţ. Patru persoane au ajuns la spital, între care o fetiţă de 14 ani, după ce un tânăr a intrat pe contrasens