Antena Meniu Search
x

Foto Accident înfiorător. Şoferul unei camion de gunoi a murit după ce frânele i-au cedat şi a sărit din mers de la volan, în Maramureş

Accident şocant într-o localitate din Maramureş. Şoferul unui camion de gunoi şi-a pierdut viaţa după ce frânele autoutilitarei au cedat iar el a sărit de la volan. A căzut pe un cap de pod unde, iar rănile i-au fost fatale.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 10:51

La cădere şoferul a lovit un cap de pod

Miercuri, polițiștii din 5 Ocna Șugatag au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Văleni. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat de 45 de ani, conducătorul unei autoutilitare care transporta gunoi menajer, ar fi sărit de la volan şi a căzut în afara şoselei, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, un bărbatul a suferit vătămări corporale grave apoi a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Accident înfiorător. Şoferul unei camion de gunoi a murit după ce frânele i-au cedat şi a sărit din mers de la volan, în Maramureş