Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident înfiorător în Caransebeş. Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce trei maşini s-au făcut praf pe şoseaua de centură a oraşului

Accident grav în Caransebeş. Trei maşini s-au ciocnit pe şoseaua de centură a oraşului. În urma impactului devastator, un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au ajuns la spital. De vină e o șoferiță de 46 de ani din Craiova care a făcut o depășire pe linie continuă fără să se asigure. A scăpat teafără, iar poliţiştii au testat-o pentru consum de droguri şi alcool. Rezultatul a fost negativ. 

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 18:04

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță pentru transport personal și victime multiple și 1 ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Judetean de Ambulanță Caraș-Severin.

În urma evenimentului au rezultat 7 victime, astfel: în primul autoturism: 3 victime, dintre care 1 încarcerată (șoferul), conștiente și cooperante; în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conștiente și 1 inconștientă (șoferul). Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestuia.

Celelalte 6 persoane, după ce au fost extrase și evaluate medical la fața locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Caransebeş. Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce trei maşini s-au făcut praf pe şoseaua de centură a oraşului