Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El e tatăl care a depăşit neregulamentar la Milcoiu şi a provocat un accident cumplit, în care a murit fetiţa lui de doar doi ani

El e tatăl care a depăşit neregulamentar la Milcoiu şi a provocat un accident cumplit, în care a murit fetiţa lui de doar doi ani.

de Redactia Observator

la 03.04.2018 , 19:53

El e tatăl care a depăşit neregulamentar la Milcoiu şi a provocat un accident cumplit, în care a murit fetiţa lui de doar doi ani. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a intrat în depăşire fără să se asigure şi a izbit frontal un alt autoturism. 

În vârstă de 32 de ani, Valentin Salcu se afla în maşină împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă de 2 ani şi un băieţel de 7 ani, şi soţia sa. Originar din Orăştie, bărbatul conducea spre Piteşti, de unde este soţia sa.

Articolul continuă după reclamă

Un copil de 2 ani a murit şi alte cinci persoane, printre care un copil de 7 ani, au fost grave rănite într-un accident rutier produs marţi seară în localitatea Milcoiu, judeţul Vâlcea. Medicii au încercat să îl resusciteze pe copilul în vârstă de 2 ani, însă nu a mai putut fi salvat. Copilul de 7 ani a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » El e tatăl care a depăşit neregulamentar la Milcoiu şi a provocat un accident cumplit, în care a murit fetiţa lui de doar doi ani