Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren

Un accident grav a avut loc duminică în județul Buzău, unde un tren personal a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată din Vernești. În urma impactului, șoferul mașinii, un bărbat de 45 de ani, a decedat, iar o femeie de 33 de ani, pasageră în vehicul, a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 16:28

Accident mortal în Buzău, la Verneșt Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren - IPJ Buzău

Un accident tragic s-a petrecut astăzi în județul Buzău, pe ruta Nehoiașu - Buzău, unde un tren personal a intrat în coliziune cu un autoturism. Potrivit primelor informații de la fața locului, autoturismul ar fi accesat trecerea la nivel cu calea ferată în momentul în care trenul se apropia.

În urma impactului violent, șoferul mașinii, un bărbat de 45 de ani, a murit pe loc. O femeie de 33 de ani, care se afla pe scaunul pasagerului, a fost grav rănită și a fost preluată de o ambulanță, fiind transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren