Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe litoral. O tânără de 20 de ani a pierdut controlul volanului după ce ar fi lovit un câine (Video)

Un accident mortal a avut loc între staţiunile Eforie Nord și Eforie Sud. Din primele informații, o tânără de 20 de ani, aflată la volanul maşinii, circula pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un stâlp.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.08.2020, 23:06

Vezi și
  • Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani, a murit pe loc
  • Şoferiţa ar fi lovit un câine

Impactul a fost deosebit de violent, maşina fiind transformată într-un morman de fiare.

De asemenea, pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani, a decedat pe loc. Şoferiţa a fost transportată la spital cu traumatisme multiple, în stare gravă.

"La accident au intervenit 2 autospeciale de descarcerare, 2 ambulanțe smurd B și un echipaj SAJ cu medic. La fata locului au fost identificate 2 victime încarcerate, una dintre acestea inconștienta. Cele doua persoane au fost extrase din autoturism. Este vorba de o tânără de 20 de ani (șofer) transportata la spital cu traumatisme multiple și un tânăr de 22 de ani (pasager dreapta) din păcate decedat", informează ISU.

Potrivit IPJ Constanţa, tânăra ar fi lovit un câine, înainte să piardă controlul volanului.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe litoral. O tânără de 20 de ani a pierdut controlul volanului după ce ar fi lovit un câine (Video)