Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Animație: Cum s-a produs accidentul mortal de la Şcheia, cu fraţii spulberaţi de tren

Un accident mortal a avut loc la Şcheia, o dubă în care se aflau doi fraţi a fost spulberată de tren, la trecerea cu calea ferată.

de Cristian Ionescu

la 10.01.2020 , 21:55

Un accident mortal a avut loc la Şcheia, o dubă în care se aflau doi fraţi a fost spulberată de tren, la trecerea cu calea ferată.

Şoferul pare că nu a putut să frâneze la timp din cauza gheţii de pe asfalt, sau nu a văzut trenul şi a intrat pe şine cu duba exact când garnitura se afla în apropierea maşinii. Modul probabil în care s-a produs tragedia a fost reprodus cu ajutorul unei animaţii grafice.

Fraţi spulberaţi de tren, la Şcheia

Vezi și

În urma impactului dintre tren şi dubă, Ciprian, un băiat de 17 ani, a murit pe loc, în timp ce fratele lui de 21 de ani a fost rănit şi transportat la spital în stare gravă.

Duba lor nu era condusă cu viteză, spun martorii, iar camerele de supraveghere surprind eforturile şoferului de a opri în faţa liniei de cale ferată. Maşina însă derapează chiar în momentul în care se apropie un tren cu şase vagoane. Urmează un impact devastator.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere

Tânărul de la volan, student la Inginerie Agricolă, îşi ducea fratele mai mic, de 17 ani, la un atelier mecanic unde făcea practică. Minorul a fost aruncat pe geamul dubei şi n-a mai avut nicio şansă. Fratele de 22 de ani a supravieţuit. Din cauza traumatismului cranian, nu-şi aminteşte însă nimic din ce s-a întâmplat.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Animație: Cum s-a produs accidentul mortal de la Şcheia, cu fraţii spulberaţi de tren