Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident pe strada Garoafei din Bucureşti. Un şofer a izbit o maşină parcată, apoi s-a înfipt într-un zid de beton. Mai multe autoturisme ar fi fost avariate în zonă

Brigada Rutieră a Capitalei a fost sesizată, miercuri, cu privire la un accident petrecut pe strada Garoafei, iar agenţii au constatat că un bărbat a lovit cu maşina un vehicul parcat şi un perete din beton. Ulterior, proprietarii mai multor maşini din zonă au semnalat avarii la autoturisme. Poliţiştii încearcă să stabilească numărul total al acestora.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 20:44

Accident pe strada Garoafei din Bucureşti Accident pe strada Garoafei din Bucureşti - Info Trafic Bucureşti şi Ilfov

"Astăzi, în jurul orei 16.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Str. Garoafei, Sectorul 5. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că au fost implicate 2 autovehicule (un autovehicul în mişcare, unul staţionat), iar în urma accidentului de circulaţie au rezultat pagube materiale, precum şi avarierea unui perete de beton", a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Şoferul maşinii băuse alcool

Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 67 de ani, aflat în mişcare a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

"Acesta a fost condus la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului. Totodată, la faţa locului, mai multe persoane au sesizat ca le-ar fi fost avariate autovehiculele în proximitatea zonei respective. Aceştia au fost îndrumaţi să se deplaseze la Biroul Accidente Uşoare", a mai transmis sursa citată de news.ro.

În continuare se efectuează verificări, urmând a se stabili numărul autovehiculelor implicate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident pe strada Garoafei din Bucureşti. Un şofer a izbit o maşină parcată, apoi s-a înfipt într-un zid de beton. Mai multe autoturisme ar fi fost avariate în zonă