Antena Meniu Search
x

Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi. O fată de 18 ani a fost preluată de un elicopter SMURD

Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi, pe DN 100L, pe fondul neacordării de prioritate de trecere în intersecție. Două persoane au fost rănite.

Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi, pe DN 100L, pe fondul neacordării de prioritate de trecere în intersecție
Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi. O fată de 18 ani a fost preluată de un elicopter SMURD - Arhivă

Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi, pe DN 100L, pe fondul neacordării de prioritate de trecere în intersecție. Două persoane au fost rănite.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, după ce şoferul unei maşini care a ieșit de pe un drum comunal nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, o fată de 18 ani, pasageră în mașina care a ieșit de pe drumul comunal, a fost rănită mai grav, fiind necesar să fie preluată de un elicopter SMURD. 

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, tânăra a suferit un traumatism cranio-facial fără pierderea stării de conștiență, un traumatism de bazin și o fractură la femurul drept. De asemenea, o femeie de 50 de ani a suferit un traumatism toraco-abdominal și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Alţi doi bărbaţi, implicaţi în accidentul de la Podenii Vechi, au refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav în Prahova, la Podenii Vechi. O fată de 18 ani a fost preluată de un elicopter SMURD